Ilmastointihuolto Oulussa ja lähikunnissa

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihto huoltoa? Tuntuuko sisäilma tunkkaiselta?

KH-Nuohous Oy tekee kokonaisvaltaiset ilmastointihuollot monenlaisiin kiinteistöihin muun muassa Oulun ja Raahen alueilla. Ilmastointihuoltomme sisältää mm. ilmastointikanavien desinfioinnit, mittaukset ja säädöt. Lisäksi hoidamme ilmastointilaitteistojen ja ilmanvaihtolaitteiden huollot ja suodattimet. Käyttämämme työvälineet ovat viimeisintä mallia ja tekniikaltaan sopivia myös isoihin kohteisiin, kuten kouluihin, laitoksiin ja teollisuuskohteisiin.

Autamme sinua mielellämme ilmastointiisi liittyvissä ongelmissa tai esimerkiksi oikeanlaisen suodattimen valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmastointihuolto parantaa sisäilmaa ja asumismukavuutta

Ilmastointihuolto parantaa kiinteistön viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Hyvän sisäilman takaamiseksi ilmastointikanavat kannattaa puhdistaa noin viiden vuoden välein. Puhdistetut ja hyvin vetävät ilmastointikanavat edistävät ilman oikeanlaista kiertoa, parantavat sisäilman laatua ja ehkäisevät kosteuden syntymistä. Likaiset ilmastointikanavat keräävät pölyä ja saattavat aiheuttaa riskin paloturvallisuudelle. Etenkin allergikkojen ja astmaatikkojen on erityisen tärkeää huolehtia sisäilman laadusta säännöllisin ilmastointikanavien puhdistuksin.

Tutustu myös nuohouspalveluumme!