Nuohoustyöt Oulussa ja lähialueilla - asiantuntemuksella

KH-Nuohous Oy tarjoaa kattavat nuohouspalvelut monenlaisiin kohteisiin Raahen ja Oulun alueilla. Teemme tulisija- ja savuhorminuohoukset ja -korjaukset sekä sisäpiippujen vuoraukset, korjaukset ja asennukset vuosien ammattitaidolla. Huolehdimme kiinteistösi paloturvallisuudesta sekä sisäilman puhtaudesta, energiansäästöstä ja ympäristön puhtaudesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Säännöllinen nuohous on paloturvallisuuteen liittyvä velvollisuus

Nuohouspalvelumme sisältää savuhormien ja tulisijojen puhdistuksen palamisjätteestä: hormien savukanavien ja tulisijojen harjauksen sekä noen poiston piipusta ja kanavasta. Jotta palamisjäte ei pääse syttymään, on tärkeää, että savuhormit ja tulisijat puhdistetaan säännöllisesti.

Kiinteistön omistajalla tai haltijalla on laissa säädetty velvollisuus huolehtia säännöllisestä nuohouksesta palojen estämiseksi. Säännöllisesti tehty nuohous ehkäisee tulipaloja ja edistää energian taloudellista käyttöä: puhdistetussa tulisijassa palaminen on puhtaampaa ja hyötysuhde parempaa. Yleisesti nuohous tehdään kerran vuodessa. Pelastuslaki edellyttää nuohoustyötä tekevältä henkilöltä nuohoojan ammattitutkintoa.

Teemme myös ilmastointihuoltoa, lue lisää palveluistamme!