Ilmastointihuoltojen asiantuntija Oulussa ja Raahessa

Kaipaako kiinteistösi ilmanvaihto huoltoa? Tuntuuko sisäilma kodissasi tai yrityksessäsi tunkkaiselta? KH-Nuohous Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset ilmastointihuollot monenlaisiin kiinteistöihin Oulun ja Raahen alueella sekä lähiseudulla.


Ilmastointihuoltomme sisältää esimerkiksi ilmastointikanavien puhdistukset, desinfioinnit, mittaukset ja säädöt. Lisäksi hoidamme ilmastointilaitteistojen ja ilmanvaihtolaitteiden huollot ja suodattimet. Käyttämämme työvälineet ovat viimeisintä mallia, ja ne sopivat tekniikaltaan myös isoihin kohteisiin, kuten kouluihin, laitoksiin ja teollisuuskohteisiin.

Autamme sinua mielellämme ilmastointiisi liittyvissä ongelmissa ja esimerkiksi oikeanlaisen suodattimen valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmastointihuolloista!

Ilmastointihuolto parantaa sisäilmaa ja asumismukavuutta

Ilmastointihuolto parantaa kiinteistön viihtyisyyttä ja asumismukavuutta. Hyvän sisäilman takaamiseksi ilmastointikanavat kannattaa puhdistaa noin viiden vuoden välein.

Puhdistetut ja hyvin vetävät ilmastointikanavat edistävät ilman oikeanlaista kiertoa, parantavat sisäilman laatua ja ehkäisevät kosteuden syntymistä. Likaiset ilmastointikanavat keräävät pölyä ja saattavat aiheuttaa riskin paloturvallisuuden kannalta. Etenkin allergikkojen ja astmaatikkojen on erityisen tärkeää huolehtia sisäilman laadusta säännöllisin ilmastointikanavien puhdistuksin.

Nuohouspalvelu KH-Nuohous Oy toteuttaa ilmastointihuollot asiantuntevasti ja joustavasti Oulussa, Raahessa ja lähialueilla. Muista myös nuohouspalvelumme!

Tutustu nuohouspalveluihimme

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha