Nuohooja avuksesi – nuohouspalvelut ammattitaidolla Oulun ja Raahen alueella

Nuohouspalvelu KH-Nuohous Oy tarjoaa kattavat nuohouspalvelut monenlaisiin kohteisiin Oulun ja Raahen alueella sekä niiden ympäryskunnissa. Nuohoojamme tekevät työtä varmalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.


Nuohoamme ja korjaamme esimerkiksi tulisijoja ja savuhormeja sekä vuoraamme, korjaamme ja asennamme sisäpiippujen vuorauksia vuosien kokemuksella. Huolehdimme kiinteistösi paloturvallisuudesta sekä sisäilman puhtaudesta, energiansäästöstä ja ympäristön puhtaudesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


OMAnuohooja

OMAnuohooja-tunnus on merkki pätevästä nuohoojasta. OMAnuohooja antaa pätevyystakuun ammattipätevyydestä. OMAnuohoojalta saa opastusta puhtaan ja vähäpäästöisempään puun polttamiseen sekä energiatehokkuuteen. Tunnus kertoo asiakkaalle, että nuohouksen suorittava palveluntarjoaja on ammattipätevyyden saanut Nuohousalan Keskusliiton jäsen.

Oma nuohooja

Panosta paloturvallisuuteen – säännöllinen nuohous on velvollisuus

Nuohouspalvelumme sisältää savuhormien ja tulisijojen puhdistuksen palamisjätteestä. Harjaamme hormien savukanavat sekä tulisijat ja poistamme noen piipusta ja kanavasta.


Savuhormien ja tulisijojen säännöllinen puhdistus on tärkeää paloturvallisuuden kannalta. Näin palamisjätettä ei pääse syntymään. Kiinteistön omistajalla tai haltijalla on laissa säädetty velvollisuus huolehtia nuohouksesta palojen estämiseksi.

Aina ammattinuohooja asialle

Säännöllisesti tehty nuohous sekä ehkäisee tulipaloja että edistää energian taloudellista käyttöä: puhdistetussa tulisijassa palaminen on puhtaampaa ja hyötysuhde parempi.

Yleensä nuohous tehdään kerran vuodessa. Pelastuslaki edellyttää nuohoustyötä tekevältä henkilöltä nuohoojan ammattitutkintoa, joten kutsu aina ammattilaisnuohooja tekemään työ.

Nuohouspalvelu KH-Nuohous Oy:n asiantuntevat nuohoojat tekevät nuohoustyöt Oulun ja Raahen alueilla varmalla ammattitaidolla. Muista myös ilmastointihuoltopalvelumme!

Tutustu ilmastointihuoltopalveluihin

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha